RIP Holt-senseiRIP Holt-sensei

It is with great and deep sadness that I learned my friend and mentor of many years Holt Sensei has passed away,
having shared many adventures with Sensei Holt with his continued support, wise words of advice and encouragement in the development of Renshinjuku. I am eternally grateful for his guidance and companionship throughout the past 34 years.
I shall miss my friend and fellow Kendo practioner and offer my sincere condolences to his family and Mumeishi Kendo Club and throughout the global fellowship of Kendo as this has been a loss to us all.
He will be sadly missed.

Bert Heeren.Het is met grote droefheid dat ik leerde dat mijn oude vriend en meester Holt-sensei is overleden. We hebben samen veel avonturen beleeft en hij heeft mij jaren lang gesteund met wijze woorden en aanmoediging, ook ten tijde van de oprichting van Renshinjuku. Ik ben eeuwig dankbaar voor zijn begeleiding en vriendschap in de afgelopen 34 jaar. Ik zal mijn vriend en mede-kendoka missen en bied mijn oprechte deelneming aan zijn familie, aan Mumeishi Kendo Club en aan het wereldwijde kendo-genootschap. Dit is een groot verlies voor ons allen. Hij zal worden gemist.

Bert Heeren

One Comment

Leave a Reply